1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dev server

Discussion in 'Bug Reports' started by Kelley, Apr 18, 2014.

  1. McKeighan
    offline

    McKeighan New Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Not sure how to help on this one, short of totally attempting to re-write aspects that make this function.

    The visual in game is go to place an item, ANY item, and within moments it deletes off your cursor. You can still place it, but you won't be able to interact with it until restart... if it even actually writes to the DB. (Seen times when it doesn't).

    This is after the newest build update even on the test server (it's still happening).


    there HAS to be a check somewhere that is going on that is ignoring... or not verifying... that the object being placed is "allowed".
     
  2. thevisad
    offline

    thevisad HNGamers - HeadQuarters for all things fun! Staff Member

    Messages:
    499
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    28
    McKeighan, check your launcher and see if there is an update. If it didn't get the update it's stuck on the old server instead of the new cdn. We haven't noticed any of the deletions occurring.
     
  3. McKeighan
    offline

    McKeighan New Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    is this no longer the test server? -connect=107.155.64.131 -port=2312

    I was connecting using a different means after I patched, and connected just fine to the above.
     
  4. McKeighan
    offline

    McKeighan New Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Confirmed - it's still not working. Workbench is the object that was being placed. It was disappearing off the cursor almost immediately. When i could hit space to start building, it would disappear off the cursor during the build step as well.
     
  5. thevisad
    offline

    thevisad HNGamers - HeadQuarters for all things fun! Staff Member

    Messages:
    499
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    28
    That is the correct server, but I do not always change the internal strings for the client to prevent you from connecting with the client. I will look, been busy trying to move over to GSP mode
     
  6. McKeighan
    offline

    McKeighan New Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I can try deleting my unleashed directory and re-downloading it again. maybe that will fix it.
     

Share This Page